Program


XXII Guitar Art Festival - 40 Fingers

XXII Guitar Art Festival - 40 Fingers

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” održaće koncert u Kombank dvoranI.

INFO ORGANIZATORA (27.05.2021):

Guitar Art Festival obaveštava svoju publiku koja i dalje poseduje ulaznice sa cenom za koncert “40 Fingers” sa datumom iz marta 2020. godine, da u nedelju, 30. maja ističe rok za zamenu ulaznica.

 

Shodno tome zamena za karte sa novim terminima će biti organizovana na putu Guitar Art Festivala sa sledećim radnim vremenom:

27. maj od 13 do 19h Kombank dvorana

28. maj od 13 do 19h Kombank dvorana

29. maj od 13 do 19h Guitar Art Festival (West 65 NBG)

30. maj od 13 do 19h Kombank dvorana

Sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla office@gaf.rs i putem telefone 011 401 6002. 


 

 

INFO ORGANIZATORA (17.05.2021.):NOVI TERMIN 01. JUN 2021!!!

Sve kupljene ulaznice za prvobitno najavljene datume koncerata „40 Fingers“ moraju da se zamene za nove ulaznice! Zamena ulaznica vršiće se od 18. do 26. maja u holu Kombank Dvorane (od 15:00 do 19:00)! Za više informacija pošaljite email na info@gaf.rs

 

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (08.03.2021): 

Novi termini za koncerte Guitar Art Festivala

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” održaće koncert 2. juna u Kombank dvorani, a premijera koncerta “Recuerdos de Belgrado” za simfonijski orkestar i soliste na gitari održaće se 5. juna na sceni Kolarčeve zadužbine.

Oba koncerta biće održana u sklopu 22. izdanja Guitar Art Festivala. Novi termini i pomeranje koncerata izazvano je nepromenjenom epidemiološkom situacijom izazvanom pandemijom COVID – 19.

Kupljene ulaznice važiće i za nove termine. Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncerte u novim terminima, zameni za bilo koji novi koncert na sledecem 22. Gitar Art festivalu koji ce se održati od 1. do 6. juna 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (27.10.2020):

Novi datum prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” koji je prvobitno bio zakazan u Kombank Dvorani u Beogradu za 12. mart, pa pomeren za 4. novembar, radi trenutne situacije sa virusom COVID-19 i u skladu sa merama Vlade Srbije, odlaže se za novi datum 16. marta 2021. u okviru XXII Guitar Art Festivala.

Stare kupljene ulaznice VAŽE I ZA NOVI DATUM - 16. marta 2021.  godine.

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali prvi beogradski koncert "40 Fingers" grupe, koji čine Mateo Brenči, Emanuele Grafiti, Enriko Marija Milanezi i Andrea Vitori, ali uprkos svim naporima ove gitarske četvorke i organizatora koncert je morao da bude pomeren za novi datum.

Obaveštavamo sve posetioce sa kupljenom ulaznicom (od 12. marta 2020.) da u skladu sa najnovijom Uredbom Vlade Republike Srbije Srbije o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije virusa Covid 19, objavljene u Službenom glasniku br.106 od 7.avgusta 2020., sve kupljene ulaznice se mogu zameniti i iskoristiti za bilo koji koncert na sledećem izdanju Guitar Art Festivala 2021. godine uključujući i novi koncert “40 Fingers” 09. marta 2021.

Ukoliko ne postoji mogućnost zamene ulaznica za mart 2021. godine, povraćaj novca će, prema članu br. 4 ove Uredbe, biti moguć u prvoj polovini januara 2022. godine.

Za sve informacije o novom datumu koncerta, zamenu ulaznica i svim drugim informacijama mogu se obratiti isključivo kancelariji Guitar Art Festivala putem mejl adrese: office@gaf.rs.

 

Izvor: Guitar Art Festival


 

 INFO ORGANIZATORA (19.08.2020.): ODLUKA Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije

Odluku organizatora možete preuzeti ovde.


 

 

INFO ORGANIZATORA (20.05.2020):

 

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” odlaže koncert za jesen .

Novi termin prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” zakazan je za sredu, 4. novembar u Kombank dvorani. 

Prvi koncert gitarske supergrupe trebalo je da se održi 12. marta u okviru XXI Guitar Art Festivala u Kombank dvorani, ali pomeren je zbog novonastale situacije pojavom korona virusa.

Koncert je prvobitno pomeren za 20. maj, ali zbog nepromenjene situacije i zabrane okupljanja ljudi u zatvorenom prostoru, organizator Guitar Art Festival obaveštava svoju publiku da je koncert pomeren za 4. novembar.

Kupljene ulaznice važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncert u novom terminu 4. novembra, vrati karte (do 20. oktobra) i zamene za bilo koji novi koncert na sledecem XXII Gitar Art festivalu koji ce se održati od 9. do 14. marta 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.


 

 

INFO (12.03.2020.): Zbog novonastale situacije i saveta nadležnih institucija koje uključuju zabrane javnih okupljanja do 1. aprila, obaveštavamo javnost i učesnike festivala da će se koncert grupe 40 Fingers odložiti. Guitar Art Festival je postigao dogovor sa umetnicima i Kombank dvoranom da se zakaže odmah novi datum koncerta 20. maj. Kupljene ulaznice za 12. mart važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

 

Izvor: Guitar Art Festival

 

INFO ORGANIZATORA (13.03.2020): 

Zbog novonastale situacije i saveta nadležnih institucija koje uključuju zabrane javnih okupljanja do 1. aprila, obaveštavamo javnost i učesnike festivala da će se koncert grupe 40 Fingers odložiti. Guitar Art Festival je postigao dogovor sa umetnicima i Kombank dvoranom da se zakaže odmah novi datum koncerta 20. maj. Kupljene ulaznice za 12. mart važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs
 
Izvor: Guitar Art Festival

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

SRBIJA - MEKSIKO

Hala Aleksandar Nikolić, Beograd

Prijateljska utakmica

Naša najpopularnija rok grupa "Bajaga i instruktori" ove godine održaće koncert na Letnjoj…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati