Program


UPOZNAJ MOG TATU
5

UPOZNAJ MOG TATU

Kako Vam Drago
Alan Ejkborn
UPOZNAJ MOG TATU
Komedija

Kako Vam Drago

Alan Ejkborn

UPOZNAJ MOG TATU

Komedija

Igraju: Andrej Šepetkovski, Dragana Dabović, Andrija Daničić, Katarina Gojković

Režija: Staša Koprivica

 

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da oženi Džini, ženu svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će, bez Džininog znanja, posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati - niko nije mogao da predvidi.

Upoznaj mog tatu je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna), upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

 

Broj mesta je ograničen.

 

Izvor: www.dksg.rs

 

Preporuka


LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Jazz festival Nišville 2021

Niška Tvrđava, Niš

Jazz festival Nišville 2021

Patrik Barlou, prema romanu Džona Bekena i filmu Alfreda Hičkoka 39 stepenika Režija:…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati