Program


SAJAM KORIŠĆENIH VOZILA
2

SAJAM KORIŠĆENIH VOZILA

Glavni grad Srbije dobija svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji će se održati od 3. do 5. decembra u beogradskoj Štark areni.

Glavni grad Srbije dobija svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji će se održati od 3. do 5. decembra u beogradskoj Štark areni.

Sa ciljem da tržište dobije događaj koji je garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila, nastao je prvi događaj ove vrste.

U okviru Sajma korišćenih vozila posetioci mogu da očekuju izuzetno široku ponudu automobila, kao i brojne ponude među kojima su i vozila starosti od 1 do 6 godina, zatim youngtimeri i oldtimeri, nova vozila, ATV/QUAD vozila, motorne sanke, motocikli i različita električna rešenja.Takođe, sve što prati četvorotočkaše i dvotočkaše moći će da se vidi i kupi na Sajmu korišćenih vozila. Tu se pre svega misli na aluminijumske felne, pneumatike, auto-delove, zaštitne folije, kozmetiku za održavanje automobila, alate, razna softverska rešenja, auto-servise i generalno najrazličitiju opremu.

Posetioci i kupci tokom trajanja sajma na istom će moći da dođu do informacija o kupovini polovnih automobila na kredit ili lizing, kao i opcijama za osiguravanje istih. CA-Leasing će obezbediti kamatnu stopu od svega 3,49% i putem lizinga će biti moguće finansirati vozila do ukupno 10 godina starosti, kao i vozila koja nemaju iskazan PDV..

“Mi iz organizacije Sajma korišćenih vozila smo se potrudili da ovaj Sajam bude na jednom zavidnom nivou i da svako ko dođe poželi da isti i sledeće godine poseti. U saradnji sa partnerima uspeli smo da odemo korak dalje u odnosu na sve što je do sada viđeno, a ovog je tipa u regionu. Tako će, na primer kompanija NIS uokviru Sajma organizovati veliku poklon akciju, sa fondom od čak 3.000 poklona, uključujući ukupno 2.000 litara goriva koje će NIS pokloniti posetiocima ovogodišnjeg Sajma. U poklon akciji mogu učestvovati svi posetioci manifestacije koji su članovi programa lojalnosti „Sa nama na putu“, a svi oni koji do sada nisu postali članovi, moći će to da urade na štandu kompanije NIS – potpuno besplatno i online. Tu nam je i VOZZI aplikacija koja poklanja čak 100.000 km besplatnog šlepa.” – ističu iz organizacije Sajma korišćenih vozila.

Veliku podršku Sajmu korišćenih vozila dao je najpopularniji domaći auto portal Polovni automobili, ali i gospodin Mirko Rašić (neovlasceniserviser) koji će tokom trajanja Sajma organizovati najveći giveaway do sada.

Cena karte iznosi simboličnih 300 dinarai one se mogu kupiti prilikom dolaska na sajam na blagajni koja se nalazi na severnom ulazu arene, ali i online na: https://www.tickets.rs/program/sajam-koriscenih-vozila-3376

Deca do starosti do 10 godina ne plaćaju ulaznice.

Bilo da ste u potrazi za novim automobilom ili da jednostavno pripadate ljubiteljima auto industrije dođite na Sajam korišćenih vozila da se odlično provedemo i da zajedno učestvujemo u kreiranju novih vrednosti.

Izvor: Sajam Korišćenih Vozila

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

ŠTA ME SNAĐE

Akademija 28, Beograd

Naša popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati