Program


RUNDEK & EKIPA

RUNDEK & EKIPA

Jedinstveni prostor Botaničke bašte je savršeno mesto za muzički susret sa Darkom Rundekom koji je i veliki zagovornik očuvanja životne sredine. Na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će se za piće služiti samo trajne plastične čaše, običaj uspešno ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju sa Beograđanima tokom manifestacije "Dani Darka Rundeka" u Domu omladine Beograda početkom 2019.  više

Treći koncert Rundeka i Ekipe u Botaničkoj bašti!

 

Zbog izuzetnog interesovanja publike, Darko Rundek i njegova Ekipa održaće 25. avgusta u Beogradu i treći koncert, pored ranije najavljenih nastupa 23. i 24. avgusta u Botaničkoj bašti Jevremovac, jednom od najlepših gradskih prostora na otvorenom.

 

Rundek i Ekipa će tokom tri koncertne večeri promovisati aktuelni album "Brisani prostor".

 

Jedinstveni prostor Botaničke bašte je savršeno mesto za muzički susret sa Darkom Rundekom koji je i veliki zagovornik očuvanja životne sredine. Na predstojećim koncertimaneće biti jednokratnih plastičnih čaša, već ćeseza piće služiti samo trajne plastične čaše, običaj uspešno ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju sa Beograđanima tokom manifestacije "Dani Darka Rundeka" u Domu omladine Beograda početkom 2019. godine.

 

Čaše će biti deljene na ulazu na koncert i biće poklon svakom posetiocu.

 

"Brisani prostor" Rundeka & Ekipe, sastavljen od dva CD EP-a sa po pet snažnih pesama, prvi je album posleHaustorana kom se poredRundekovihpojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora,ovoga putabasiste Roka Crnića (Porto Morto). Sa "Brisanog prostora" (2020 Menart i Long Play) do sada su skinuti singlovi "Unutarnji glas", "Tko su svi ti ljudi", "Mila" i Voljeti stvarno".

 

U Botaničkoj bašti nas23, 24. i 25. avgustas početkom od 19.30 časovaočekuju Darko, Roko, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, bubnjar Silvio Bočić i perkusionista Miro Manojlović.

Ulaznicepo ceni od 2.000 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima sistema Tickets kao i na sajtuwww.tickets.rs.Izvor: Long Play 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

FRENKI i DŽONI

Letnja pozornica Palić

Igraju:
Sloboda Mićalović
Igor Đorđević

Patrik Barlou, prema romanu Džona Bekena i filmu Alfreda Hičkoka 39 stepenika Režija:…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati