Program


Romano Nervoso

Romano Nervoso

Romano Nervoso sa svojim bendom održaće svoj premijerni nastup u Beogradu i to 27. oktobra 2020. godine (*novi datum) u Atom Akademija u Beogradu sa početkom u 20h, u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke.

 

Romano Nervososa svojim bendom održaće svoj premijerni nastup u Beogradu i to 27. oktobra 2020. godine (*novi datum) uAtom Akademijau Beogradu sa početkom u 20h, u organizaciji koncertne agencijeRock Svirke.


Ulaznice:
400 RSD - promo (ograničen kontigent do 4. oktobra)
600 RSD - pretprodaja (od 5. do 26. oktobra)
800 RSD - na dan koncerta 27. oktobra

Napomena: Prethodno kupljene ulaznice važe i za novi datum.

Romano Nervoso je italijansko-belgijski sastav koga karakteriše širok spektar muzičkih uticaja odakle su razvili vlastiti stil: spaghetti rock and roll; divlji rokenrol koga sviraju Italijani.

Lider grupe je stekao reputaciju kuma „spaghetti rock“ žanra, poznat je po energičnim i žestokim koncertima, a svirao je kao predgrupa brojnim muzičarima kao što su Johnny Hallyday, Danko Jones, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi.

“Straight Out of Wallifornia live”:
https://youtu.be/ws4YaRf1aXA

Od sviranja po lokalnim barovima i tavernama stigli su do pozornica najvećih svetskih dvorana i festivala poput Szigeta, gde su fanovi mogli da se uvere u harizmatičnost i nepogrešivo osoben stil koji poseduju. Njihova muzika korišćena je za potrebe soundtracka serije Mayans MC, spin-offa popularne serije Sons of Anarchy.

“Meet the 300 Sicilians”:
https://www.youtube.com/watch?v=u-KL3Y3zj7A&feature=youtu.be

U aprilu 2020. godine objavili su novu ploču 'The Return of the Rocking Dead' za Mottow Soundz etiketu sa pratećim bendom koga čine gitarista Greg Chainis, bubnjar Lucas Lepori, basista Fabrice Giacinto, odnosno drugi gitarista Ruggero Catania.

Novi album najavljen je singlom “Wild Boy” gde mu društvo pravi stari saradnik Danko Jones. “U pitanju je ljubavna pesma, ali nije nužno o ljubavi između dvoje ljudi, mada može biti shvaćena i na taj način, ukoliko vam se tako sviđa, ali je više o onome što volite da radite sa strašću, ono što čini da se osećate živo, divlje. Upravo to je ono što ja osećam u vezi sa muzikom”, izjavio je Nevoso povodom ovog singla.

“Wild Boy”:
https://www.youtube.com/watch?v=Z7JqAnWdycU

Linkovi:
Web:
https://www.mottowsoundz.com/romano-nervoso-artist-page
Facebook:
https://www.facebook.com/romanonervoso/
Instagram:
https://www.instagram.com/romanonervoso/?hl=en
Bandcamp:
https://romanonervoso.bandcamp.com
Youtube:
https://www.youtube.com/user/RomanoNervoso
Apple Music:
https://music.apple.com/gb/artist/romano-nervoso/433350893
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/44KF6kM7O7HaLyLjFk0bnn
Deezer:
https://www.deezer.com/en/artist/470574 

Izvor: RS Production

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

Аutor: Igor Bojović Režija: Dragoslav Todorović

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati