Program


Nina Badrić

Nina Badrić

Nina Badrić, diva raskošnog talenta i fascinantnog glasa, po prvi put će nastupiti na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe na Kalemegdanu, kod teniskih terena.  više

Trenutni događaji
Nina Badrić, diva raskošnog talenta i fascinantnog glasa, po prvi put će nastupiti na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe na Kalemegdanu, kod teniskih terena.

Ova umetnica će sa celim bendom i uz svoje hitove pozivati na ples, koji nam je tako dugo nedostajao i na površinu pozivati sve naše tanane emocije.

Budite deo ovih savršenih večeri pod zvezdama i vedrim nebom, večeri koje se pamte, 24. i 25.6.

Moguća je izmena početka koncerta kako bi se vreme uskladilo sa aktuelnim merama. Molimo vas da prilikom kupovine karata ostavite svoj kontakt ukoliko želite da vas obavestimo o promenama. Sve promene će biti ažurirane na www.bitefartcafe.rs i na društvenim mrežama kluba Bitefartcafe.

Sve karte su za stajanje. Moguće je izvršiti rezervaciju barskih stolova i separea nakon kupovine karte, na broj: 063594294

Gornji deo podrazimeva plato bliži bini koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela. Donji deo je dalji od bine i za 3 stepenika niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati