Program


MORTAL KOMBAT - Antievrovizija 11

MORTAL KOMBAT - Antievrovizija 11

Tradicionalni Antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat!

Trenutni događajiTradicionalni Antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat!


Već jedanaest godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievroviziju u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim brojem ljudi u sve većim koncertnim prostorima. Koncert će ove godine biti održan 16. maja na Beogradskom sajmu. Mortal Kombat je svoju publiku navikao na različita iznenađenja koja svaki nastup donosi, te je svaki Antievrovizijski koncert unikatan i drugačiji od prethodnog. Prvi kontigent ulaznica iznosi 600 RSD.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!

 

Izvor: Udruženje „Zamrznuti tonovi”

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU! Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati