Program


MILOŠ BRANISAVLJEVIĆ QUARTET feat. MUZIKON

MILOŠ BRANISAVLJEVIĆ QUARTET feat. MUZIKON

Koncert Miloš Branisavljević Quartet-a deo je koncertnog serijala „The Magic Never Stops“ (Magija ne prestaje) organizacije Multikultivator.  više

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Utorak, Jun 11 2019 20:30

MILOŠ BRANISAVLJEVIĆ QUARTET feat. MUZIKON

Koncertna promocija albuma „Far Away“

 

Koncert Miloš Branisavljević Quartet-a deo je koncertnog serijala „The Magic Never Stops“ (Magija ne prestaje) organizacije Multikultivator.

 

Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom. Muzika Miloševog kvarteta predstavlja eklektičan fjužn tradicionalne muzike Balkana i džeza predstavljen kroz vizuru ovog zanimljivog instrumenta. Na koncertu u Domu omladine Beograda u utorak 11. juna MBQ će predstaviti svoj prvi album pod nazivom „Far Away“. Uz jedinstven zvuk vibrafona i pratnju gudačkog kvinteta “Muzikon”, ovaj album predstavlja krunu Miloševog školovanja na prestižnom Berkli koledžu (Berklee College of Music) i ulazak u profesionalni svet umetničke muzike sa autorskim programom.

 

Pored Miloša u kvartetu su Dragan Hajnrih (gitara), Bane Marković (bas) i Bogdan Đurđević (bubnjevi).

 

Na repertoaru Miloš Branisavljević Quartet-a nalaze se Miloševe autorske kompozicije, savremene džez obrade narodnih pesama, kao i džez standardi u Miloševim aranžmanima.

 

Gosti solisti na koncertu su Ognjen Gotovčević (saksofon), Milena Jančurić (flauta) i Ivan Radivojević (truba), dok će se u drugom delu koncerta bendu pridružiti i gudački kvintet “Muzikon”.

 

Cene ulaznica:

Standard: 800,00 dinara

Ulaznica + CD: 1.200,00 dinara

 

Miloš Branisavljevićrođen je 6. aprila 1992. godine u Beogradu. Završio je studije za bubnjeve i kompoziciju na Berkli koledžu pod punom stipendijom koledža. Sarađivao je sa najuticajnijim muzičarima u različitim žanrovima. Tokom studija u Bostonu dobio je nagradu za najaktivnijeg bubnjara. Učestvovao je u velikim internacionalnim projektima kao što su Zildjian Mega Drum Project i koncert sa „Dream Theater” u Boston Opera House-u. Intenzivno je sarađivao sa džez legendom Fil Vilsonom (Phil Wilson) za kojeg je pisao aranžmane i u čijem je bendu nastupao kao bubnjar i vibrafonista.

 

Početkom septembra 2015. godine se preselio u Njujork nastavivši da gradi svoju muzičku karijeru. Svirao je u raznim poznatim džez i bluz klubovima i koncertnim salama širom istočne obale, od kojih se izdvajaju nastupi u Nublu, B&B King, Metropolitan Room i Symphony Hall. Radio je kao aranžer i orkestrator za lokalne njujorške muzičare, dirigovao je crkvenim horom „Sveti Sava“ u Njujorku. Iste godine priključio se orkestru “Ujedinjenih Nacija” gde je postao šef udaračke sekcije.

 

Kao gostujući izvođač snimao je sa raznim orkestrima i bendovima: Johnny Young(Stellar Dogs), Johnah Francesse Big Band, Lin BIviano jazz band, Silent Film Orchestra, Victor Mirallas, Greg Hopkins Concert Jazz Orchestra i Phil Wilson Rainbow Big Band.

 

U aprilu 2016. Miloš je učestvovao na Svetskom danu džeza u Vašingtonu uz najveća svetska džez imena današnjice.

 

Jedan je od osnivača benda “V3” uz klavijaturistu i lidera Vladana Mijatovića i basistu Akoša Forgaša.

 

Kamerni orkestar Muzikonje novi umetnički multimedijalni sastav koji promoviše kvalitet, izvrsnost i kreativnost sa posebnim osvrtom na originalnu promociju i emancipaciju svih aspekata koncertnog izvođaštva. Pored klasičnog repertoara Muzikon orkestar razvija i izvodi drugačije projekte (digitalni koncerti, interaktivni dizajn, 3D maping i nove tehnologije). Fleksibilnost orkestra i kvalitet u više žanrova definiše ga kao umetnički ansmabl 21. veka sposobnog za sve zahteve muzičke produkcije.

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati