Program


MATINÉE FEST 2020

MATINÉE FEST 2020

U trenutku kada se beogradski klabing vraća u punoj snazi predstavljamo vam nešto što je nedostajalo… Nešto po ukusu apsolutno svakog klabera i ljubitelja dobre žurke, MATINÉE FEST!  više

INFO ORGANIZATORA (21.09.2020):

Kupljene ulaznice će važiti za sledeću godinu, a ukoliko neko želi, povrat je moguće izvršiti do 05. oktobra 2020:
 
- Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs (do 05. oktobra 2020)
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat (trenutno) na Blagajni Ušće Shopping Center (do 05. oktobra 2020)
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica (do 05. oktobra 2020)
 
__________________________________

 

 

INFO ORGANIZATORA (08.07.2020):

MATINÉE FEST kao i drugi festivali odgovorno pristupa problemu sa pogorsanjem epidemioloske situacije tako da ce dogadjaj biti pomeren na novi datum u toku leta. Pratimo razvoj situacije i u skladu sa tim ćemo i objaviti novi datum održavanja festival.

 

Kupljene ulaznice važiće za novi datum, a takođe će postojati mogućnost refundacije. O svemu tome ćemo napisati obaveštenje zajedno sa objavom novog datuma.

 

Ekipa MATINÉE FESTA želi svima dobro zdravlje i da se u ovom periodu kolektivno pričuvamo kako bismo uskoro delili dobru energiju uz najlepše muzičke bitove.

 

 

 

HONEY DIJON NA PRVOM MATINÉE FESTU

U trenutku kada se beogradski klabing vraća u punoj snazi predstavljamo vam nešto što je nedostajalo… Nešto po ukusu apsolutno svakog klabera i  ljubitelja dobre žurke, MATINÉE FEST! Ovaj poseban dragulj je upravo ono što je nedostajalo ultimativnoj gradskoj zabavi i ovogodišnji takeover zakazan je za 17. i 18. jul na jedinstvenoj lokaciji u srcu grada, plato kod Pobednika na Kalemegdanskoj tvrđavi.

 

Honey Dijon konačno stiže u Beograd!

Jedno od najtraženijih ženskih imena DJ scene za kojom doslovno vrište klaberi nastupiće na prvom dnevnom festivalu elektronske muzike. Ova DJ dama isklesala je svoj put u svetu underground elektronske muzike svojim veoma specifičnim mixevima u kojima dinamićno menja žanrove što kao rezulat izaziva potpuni haos na dance flooru.

 

Pored nje, kao drugi headliner festivala nastupiće Rodrigueze Jr.

Ovaj dobro poznati i nagrađivani muzički producent predstaviće se svojim jedinstvenim live nastupom koji je slobodno možemo reći jedan od omiljenijih među domaćom publikom. Njegovo veliko iskustvo u svim žanrovima elektronske muzike učinilo ga je vizionarom melodične house i techno kakva je danas.

 

Izvor: Just Dance Doo

 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

Аutor: Borislav Mrkšić Režija: Borislav Mrkšić

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati