Program


MASSIMO SAVIĆ

MASSIMO SAVIĆ

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina.  više

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina.

Vještina Boutique - naziv je nastupa u sklopu koga Massimo nastupa u pratnji trija - u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović.


Ovo je savršena prilika da Massimo još jednom pokaže zašto je jedan od omiljenih muzičkih umetnika, a plan mu je da uz pesme sa slavnog albuma Vještina izvede i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

"Odabrao sam tri vrsna muzičara da me prate na ovom nastupu i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj" - najavio je Massimo.

Moguća je izmena početka koncerta kako bi se vreme uskladilo sa aktuelnim merama. Molimo vas da prilikom kupovine karata ostavite svoj kontakt ukoliko želite da vas obavestimo o promenama. Sve promene će biti ažurirane na www.bitefartcafe.rs i na društvenim mrežama kluba Bitefartcafe.

Sve karte su za stajanje. Moguće je izvršiti rezervaciju barskih stolova i separea nakon kupovine karte, na broj: 063594294

Gornji deo podrazimeva plato bliži bini koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela. Donji deo je dalji od bine i za 3 stepenika niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.

Izvor: Novi Bitefartcafe

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ELEKTRIČNI ORGAZAM

Kombank Dvorana, Beograd

Koncertna proslava 40 godina Električnog orgazma pomerena je za 9. decembar 2021. Mesto…

Milan Ramšak Marković inspirisano dramom Hajnera Milera REDITELJ: Sebastijan Horvat

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati