Program


Irish Stew of Sindidun
4

Irish Stew of Sindidun

Irish Stew of Sindidun  više

IRISH STEW– veliki koncert u Domu omladine za novih 15 godina! 

Domaći “Irci“, bend Irish Stew of Sindidun, simbolično započinje novih 15 godina na sceni velikim koncertom u sali “Amerikana” beogradskog Doma omladine 2.novembra 2019.godine. 

Koncerti ovog sastava su tradicionalno poznati po razigranoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike. Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu ima široki spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske tradicionalne muzike i atipičnih instrumenata za rock’n’roll kao što su violina, frula i bendžo. Za 15 godina koliko postoje, prevalili su hiljade kilometara, odsvirali stotine koncerata i snimili 4 studijska albuma. “Prošle godine zaokružili smo  taj period promocijom poslednjeg albuma City of Grigs. Sada idemo dalje!” kaže bend najavljujući veliko druženje sa svojom publikom u Domu omladine. 

U poslednjih godinu dana, bendu se na violini priključila i Ana Đokić Brusić (poznatija kao kompozitor i jedan od osnivača grupe Orthodox Celts) pa je ovo idealna prilika da publika pored dobro poznatih pesama čuje kako bend zvuči u novoj postavi. “Ana je pored poznatih muzičkih kvaliteta sa sobom  donela i jednu novu energiju i kreativnost koju smo zajednički pretvorili u nekoliko novih pesama, a neke od njih ćemo i premijerno odsvirati u Domu omladine.” 

“Pokušaćemo da kroz presek karijere ugostimo i bivše članove benda kao i ljude sa kojima smo imali priliku da sarađujemo i koji su značajno uticali na to da ovaj bend bude to što jeste” kaže Irish Stew ali dodaje da koncert u Domu omladine neće biti samo obeležavanje dosadašnjeg rada: “Ovo je proslava novog početka i zalet za ono što ćemo tek da uradimo.” 

Ulaznice za koncert u prodaji su na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i online po ceni od 600 RSD. Na dan koncerta na ulazu cena ulaznice iznosiće 800 din.

 

Linkovi:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/947843555573865/
https://www.irishstew.net/
https://www.facebook.com/irishstewofsindidun/
https://www.instagram.com/irishstewofsindidun/
https://twitter.com/irish_stew

https://www.youtube.com/watch?v=0OiXPkvZK2Y
https://www.youtube.com/watch?v=YXd22UoyQGI

Izvor: Live Rock Sound

Fotografije: Ksenija Rosić

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Neprikosnovena pevačka legenda, najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić održaće u subotu…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati