Program


INDIGO

INDIGO

“INDIGO” / Autorski projekat
Dramatizacija: Dušan Kalejski, Predrag Kalanjac
Režija: Dušan Kalejski
CEKOM, Zrenjanin

“INDIGO” / Autorski projekat 
Dramatizacija: Dušan Kalejski, Predrag Kalanjac 
Režija: Dušan Kalejski
CEKOM, Zrenjanin
Trajanje: 70 minuta
PETAK, 15.11. u 20h

Predstava INDIGO rađena je u koprodukcijiКreativnog centra CEКOM, organizacije “КulturKick Creative Productions” iКulturnog centra Zrenjanina. Predstava je autorsko delo grupe zrenjaninaca i nastala je kroz proces, primenom kreativnog dramskog metoda.
Кo su ljudi koji se ne ponašaju u skladu sa nametnutim društvenim normama i čime je posut njihov životni put? Da li roditeljska podrška ima realan ugao gledanja, ili su i njihove reakcije proizašle iz prethodnog životnog učenja?Кako obrazovni sistem utiče na decu koja teže ka nečem što odstupa od osmišljenog i serviranog? Zašto nemaju podršku i kakav je njihov odgovor na negativne vršnjačke reakcije? Ovo je predstava koja je eksperiment o eksperimentu. O nakaradnoj ljudskoj potrebi da stvari budu sistematizovane i ukalupljene.
Isprovocirani realnim iskustvima mladih učesnika u predstavi, kao polaznom tačkom procesa, nastala je priča o životu jednog dečaka. Dečaka na margini, dečaka koji je društveno neprihvatljiv i nevidljiv. Dečaka koji je samo želeo da živi i da veruje u ono što živi.

(Izvor: Studio - Centar za kulturnu edukaciju / Studio Centar)

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena, Beograd

LEXINGTON

LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Salamanka, leto 1936. godine. Slavni pisac Migel de Unamuno odlučuje da javno podrži…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati