Program


FEST 2021 - IZNAD VRHA
7

FEST 2021 - IZNAD VRHA

Iznad vrhova je duhovni dokumentarac o planinarenju, koji prati Dejvida, čoveka u misiji penjanja na planinu, u znak sećanja na svog nedavno preminulog brata, što postaje samo prvi korak na dubljem putovanju.

IZNAD VRHA

BEYOND THE PEAK

SAD / USA, 2021 / 70’

Dokumentarni / Documentary

 

Program: FEST Fokus

Iznad vrhova je duhovni dokumentarac o planinarenju, koji prati Dejvida, čoveka u misiji penjanja na planinu, u znak sećanja na svog nedavno preminulog brata, što postaje samo prvi korak na dubljem putovanju.

Beyond the Peak is a spiritual mountain climbing documentary that follows David, a man on a mission to climb a mountain in memory of his recently deceased brother which only becomes the first step of a more profound journey.

 

Režija / Director:

Aleksandar Jović

Scenario / Screenplay:

Robin Humbert

Fotografija / Cinematography:

Aleksandar Jović, Ted Stewart, Sara Newton

Montaža / Editing:

Kyle Salazar, Aleksandar Jović

Učestvuju/ Participate:

David Rayman-Rajković, Ranko Radlović, Marko Bojović, Dylan Remes Jensen, Dragan Petrović, George Seat, Denis Kosorukov, Adam “Bato” Arsić, Michael Rayman…

Producenti / Producers:

Aleksandar Jovič, Robin Humbert

Produkcija / Production:

One Light Films

 

ALEKSANDAR JOVIĆ

Kao dobro zaokružen, mlad i pragmatičan producent i reditelj Aleksandar Jović, svoje veštine filmskog stvaraoca brusio je u raznim ulogama, gde je uspeo da stekne iskustvo i u produkciji i u postprodukciji. Koristeći sve te veštine, Iznad vrhova je zbir celokupnog iskustva u filmu i njegov rediteljski debi.

As a well-rounded, young, pragmatic producer/director, Aleksandar Jovic has crafted his skills as a filmmaker by working in many different roles, where he has been able to gain experience in both production and post-production. Using all of these skills, Beyond the Peak would be the summation of all his experience in his directorial debut.

 

Filmografija / Filmography:

2021 Beyond The Peak / Iznad vrhova

 

Izvor/Source: CEBEF

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Milena Depolo i Boban Skerlić Trpele Reditelj: Boban Skerlić

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati