Program


DEV9T - RED AXES

DEV9T - RED AXES

Nakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a i EXIT- a konačno, izraelski dvojac, Red Axes dolazi i na DEV9T!

Trenutni događajiNakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a i EXIT- a konačno, izraelski dvojac, Red Axes dolazi i na DEV9T!


Ne propustite da čujete kako zvuči ekipa koju sa pravom smatramo predvodnicima novog talasa!

 

Njihov originalni zvuk, mešavina svirke i klabinga, proizvod je rokenrol pristupa DJ-ingu i live nastupima. Mnogi ih svrstavaju u kategoriju post- punk benda, dok za drugu publiku važe za DJ tandem čiji setovi raspamećuju vodeće klubove i festivale, nazivajući ih fenomenom svetske scene, koji ukazuje da postoji budućnost van house i techno standarda.


Red Axes inspiraciju pronalaze u disco, house, garage rock, post-punk, psychedelic rock i techno zvuku, pa svojim jedinstvenim pristupom elektronici šire horizonte i brišu granice između plesne i alternativne muzike.


Objavili su na desetine singlova, remiksa i EP-jeva, dva albuma i osnovali su izdavačku kuću pod nazivom Garzen Records. Poslednji album Red Axes-a, The Beach Goths (2017) predstavlja pravu psihodeličnu avanturu, fuziju nekoliko različitih žanrova, a uključuje i njihovu prepoznatljivu kombinaciju “zvečećih gitara” i “zamagljenih sintova”.


Uz Red Axes goreće i MKDSL, Chorbika, Banda Panda i Bråk!


Ne popustite da ispratite poslednje zrake sunca uz ove careve! Vidimo se u četvrtak 20. juna u Staroj Ciglani!  

 

Preporuka


35. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL

Dom omladine Beograda

Dom omladine Beograda od 22. do 27. oktobra 2019. predstavlja 35. Beogradski džez…

Energija Fest 2019

Energija Fest

Treći po redu Energija Fest, najveći festival elektronske muzike u Pomoravlju, u organizaciji…

Nakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja