Program


DEV9T - BEHROUZ

DEV9T - BEHROUZ

Jedan od najpoznatijih alhemičara dance muzike i svetski poznati producent iz San Franciska BEHROUZ NAZARI dolazi da zapali Dev9t svojim proverenim formulama!

Trenutni događajiJedan od najpoznatijih alhemičara dance muzike i svetski poznati producent iz San Franciska BEHROUZ NAZARI dolazi da zapali Dev9t svojim proverenim formulama!


Isprati poslednje zrake sunca igrajući uz miks najrazličitijih žanrova iz Pure Behrouz palete. Kroz svoju bogatu muzičku karijeru Behrouz je uspeo da svoje DJ setove izdigne na potpuno novi nivo kreirajući Pure Behrouz koncept. Za razliku od uobičajenih praksi DJeva, koje podrazumevaju unapred pripremljen dvosatni set koji vrte sa svog lap topa, Pure Behrouz koncept stvara čistu ljubav pred očima svoje publike. Ručno birajući vinile koje je godinama sakupljao, Nazari ostavlja sve prisutne bez daha.


Ljudi koji su ga slušali uživo kažu da su imali osećaj kao da su prisustvovali gigovima nekoliko različitih DJeva tokom jedne iste večeri. Putovanje koje nas čeka sigurno će biti neponovljiva avantura o kojoj će se dugo pričati!


Zato, ne dozvoli da ti drugi prepričavaju ovo jedinstveno iskustvo, dođi i oseti magični svet Behrouza!  

 

Preporuka


SNARKY PUPPY

Novi Bitefartcafe

SNARKY PUPPY

FIBA Women's EuroBasket 2019

Hala "Čair", Kristalna Dvorana, Beogradska Arena

Najbolje ženske košarkaške reprezentacije Evrope će se ovog leta boriti za evropski tron…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja