Program


DARKO LAZIĆ - Novi početak

DARKO LAZIĆ - Novi početak

Pre tačno deset godina u prepunoj Beogradskoj areni Darko Lazić je kao anonimni dečak osvojio srca publike ali i njihove glasove i poneo titulu pobednika takmičenja Zvezde Granda u sezoni 2008/2009.

Pre tačno deset godina u prepunoj Beogradskoj areni Darko Lazić je kao anonimni dečak osvojio srca publike ali i njihove glasove i poneo titulu pobednika takmičenja Zvezde Granda u sezoni 2008/2009. U trenucima kada je 15 hiljada ljudi aplaudiralo mladom pevaču, Darko je bio siguran da nikada neće izneveriti taj aplauz i ljubav publike koja mu i dan danas daje snagu da prebrodi sve ono sto život nosi.  

Nakon prvog albuma usledili su brojni hitovi,nastupi, lični i profesionalni uspesi koje je trenutak nepažnje i neodgovornosti mogla zauvek da prekine teška saobraćajna nesreća koju je Lazić preživeo.  

Ožiljci su bili teški, pre svega oni koji se ne mogu videti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestac,kolege,prijatelji i menadžer Mersed Hodžic. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj decko iz Arene anđeoskog glasa.  

Ipak, najteže je kada te okolina osudi, kada se pokaješ, kada ti oproste,da oprostiš sam sebi.  

U tim momentima vazno je da podeliš zahvalnost koju osecaš, a Darko Lazić je zahvalan.  

Kako bi to osećanje podelio sa svima koje je možda izneverio ili povredio, kako bi pokazao da nije zapostavio svoju publiku i ljude koji ga vole Lazić ce 29. Oktobra izaći na scenu Sava centra okružen kolegama i održaće koncert pod nazivom Novi Početak.   

Za Darka će to okupljanje biti baš to - Novi početak. Svi koji te večeri budu u Sava centru čuće njegove najveće hitove, koje glas proizvodi, a duša peva.    

Novi početak je događaj na kome će publika dobiti aplauz od Darka i svih izvođača koji će se te večeri popeti na scenu da pokažu da su prijatelji i kada je lepo i kada je teško.  

Do tada je važno da se podsetimo na čemu smo zahvalni. Pratite hashtag #zahvalansamza @darkolazicofficial 

 

Izvor: Team System Music

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

DOLCE VITA · romantična komedija – J. Paligorić Sinkević Reditelj: Jug Đorđević S.…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati