Program


BELEF 2019 - MARKO HATLAK I VLATKO STEFANOVSKI
2

BELEF 2019 - MARKO HATLAK I VLATKO STEFANOVSKI

Sa novim projektom Marko Hatlak Band, Marko Hatlak se okušao u pop, latino, fank i rok muzici. Inspiraciju koju je dobio od muzičara kao što su DŽemirokvaji, Stivi Vonder, Majkl Kamilo, Princ i Jože Privšek pretočio je u energičnu, zabavnu, ritmičku i mladalačku muziku.  više

Trenutni događajiSVEČANO ZATVARANJE 28. BELEF-a
Nedelja, 7. jul
Vojni muzej u 21 čas

MARKO HATLAK BAND SA SPECIJALNIM GOSTOM
VLATKOM STEFANOVSKIM

Muzičari:

Marko Hatlak – harmonika, vokal
Žiga Kožar – bubnjevi
Leon Firšt – klavijature
Erik Čebokli – bas
Lazaro Zumeta – perkusije, violina


Sa novim projektom Marko Hatlak Band, Marko Hatlak se okušao u pop, latino, fank i rok muzici. Inspiraciju koju je dobio od muzičara kao što su DŽemirokvaji, Stivi Vonder, Majkl Kamilo, Princ i Jože Privšek pretočio je u energičnu, zabavnu, ritmičku i mladalačku muziku.  Od početka karijere Hatlak se bavi različitim muzičkim žanrovima – od klasične i savremene umetničke muzike do tanga i etna, a sada je taj spektar proširio. U projektu Marko Hatlak Band on je umetnik na harmonici, pevač, kao i kantautor.  Hatlak je u ovom projektu okupio vrhunske muzičare na bubnjevima, perkusijama, basu, klavijaturama i violini. Bend je objavio svoj prvi album 2018. za Dallas Records. 


Vlatko Stefanovski je čuveni makedonski muzičar koji je poznat je po svojoj neverovatnoj gitarskoj tehnici.  Osnivač je grupe Leb i sol, koja je postala jedna od najpopularnijih na sceni bivše Jugoslavije. Izdala je 13 albuma i bila na turnejama širom sveta.  NJegov  sadašnji bend Kings of Strings svirao je u Makedoniji, SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Holandiji, Hrvatskoj, Grčkoj, Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj i drugim. Stefanovski ima ugovore sa mnogim umetnicima, muzičarima i gitaristima širom sveta, među kojima su i majstori kao što su Alan Holdsvord (Alan Holdsworth) i DŽon Mekloglin (John McLaughlin). Vlasnik je muzičkog studija Esoteria Sound Studio.    

Preporuka


SNARKY PUPPY

Novi Bitefartcafe

SNARKY PUPPY

FIBA Women's EuroBasket 2019

Hala "Čair", Kristalna Dvorana, Beogradska Arena

Najbolje ženske košarkaške reprezentacije Evrope će se ovog leta boriti za evropski tron…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja