Program


Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand up tour 2019

Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand up tour 2019

Andrija Dabanović i Marko Puljiz održaće crnogorsko-bosansko veče stand-up komedije u (naziv grada) u (naziv lokala), sa početkom u (vrijeme).  više

Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand-up tour 2019.

 

Andrija Dabanović i Marko Puljiz održaće crnogorsko-bosansko veče stand-up komedije u (naziv grada) u (naziv lokala), sa početkom u (vrijeme). Ovaj nastup je dio velike turneje koji osim (naziv grada) obuhvata još osam gradova. Cijena ulaznice iznosiće (dinara) a broj mjesta će biti ograničen.

Andrija i Marko su pokretači crnogorske stand-up scene, što zajedničkim, što pojedinačnim nastupima i za veoma kratko vrijeme su digli region „naglavačke“. Ovaj ubitačan spoj Crnogorca i Bosanca do suza nasmijava publiku širom bivše Jugoslavije već nekoliko godina. Materijal kao i turneja su im bez granica. U preko sat ipo vremena best of materijala, provjerenog čak i iza Šengena, njih dvojica će zasigurno napraviti show koji ćete dugo pamtiti. Šale na vlasititi račun su naravno očekivane, a raspoloženje zagarantovano popravljeno.

 

Biografija:

Andrija Dabanović (Crna Gora) https://www.facebook.com/andrija.dabanovic/

Početkom 2016. godine počinje profesionalno da se bavi stand-up komedijom i od tada redovno nastupa širom Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Učesnik je brojnih regionalnih festivala, a takođe je nastupao i u Mađarskoj na Evropskoj smotri komičara, u julu 2018. godine. U oktobru ove godine nastupao je i u Kombank dvorani na regionalnoj stand-up večeri. Osim toga, pisao je scnario za sticom seriju „Van dometa“ u kojoj igra jednog od glavnih aktera, a čije emitovanje je otkupio Javni Servis RTCG-a. Andrija je takođe osnivač i direktor regionalnog stand-up festivala „Opuč“ u Podgorici.

Marko Puljiz (Bosna i Hercegovina) https://www.facebook.com/puljiz.marko/

Nakon što 2013. godine osvaja titulu najboljeg stand-up komičara amatera Bosne i Hercegovine, počinje profesionalno da se bavi stand-up-om. Od tada osim svojih redovnih solo nastupa učestvuje na skoro svim većim regionalnim festivalima poput onog u Lisinskom, Kombank dvorani, Puli, Mariboru, Ljubljani, Nišu, Podgorici. Takođe se i oprobao kao u glumac u sitcom seriji „Van dometa“. Od 2015. godine živi u Podgorici i sa Andrijom Dabanovićem učestvuje u stvaranju stand-up scene u Crnoj Gori. Osim toga, učestvuje i u organizaciji „Opuč“ festivala u Podgorici.

 

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Milan Ramšak Marković inspirisano dramom Hajnera Milera REDITELJ: Sebastijan Horvat

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati