Program


A TRIBUTE TO METALLICA SYMPHONY

A TRIBUTE TO METALLICA SYMPHONY

A tribute to Metallica symphony

Metallica Symphony Tribute Concert, 03.12.2019. u 20h, Kombank Dvorana. 

Ne, na slikama i snimcima nisu James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett i Robert Trujillo. Gledate i slušate band BLACK. 

Najveći svetski Metallica Tribute band - BLACK, u saradnji sa simfonijskim orkestrom "Muzikon", izvešće najveće hitove legendarne grupe "Metallica".

Metallica je 1999. godine snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orchestra (SFS). Ove godine bend slavi 20 godina albuma “S&M”, novim koncertom u pratnji istoimenog orkestra, pod nazivom S&M2, a 9.oktobra u bioskopima širom sveta prikazane su projekcije ovog koncerta. 

Metallica Tribute band BLACK, nakon uspešnih nastupa širom sveta, sprema veliki spektakl za beogradsku publiku, kako muzički, tako i vizuelni.

Orkestar Muzikon se može pohvaliti velikim brojem nastupa na Kolarcu, kao i saradnjom i koncertima sa velikim svetskim imenima poput: Stefan Milenković, Jorg Winkler, Abraham Kreftmejer, Jelena Ristić, Miloš Petrović, Nataša Veljković, Vesna Stanković, Aleksandar Sedlar, a krajem godine ih čekaju nastupi sa Kordelijom Hofer Tojč iz Salcburga i čuvenim pijanistom Borisom Berezovskim u saradnji sa Steinwey&Sons koncertnom sezonom.

Muzikon je stekao iskustvo u projektima sa bendovima nastupajući sa Queen Real Tribute po regionu (koncerti u Budvi, Zagrebu, Beogradu, Kopru, Zadru, Mariboru i Celju) Najavu koncerta možete pogledati na sledećem linku:https://youtu.be/3DqJkcI24DE

Ulaznice možete kupiti online:https://www.tickets.rs/program/a-tribute-to-metallica-symphony-1421/9284

kao i offline na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, koje možete pronaći na sledećem linku:https://www.tickets.rs/partners

 

Izvor: Real Production

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

Edvard Olbi Ko se boji Virdžinije Vulf Reditelj: Lenka Udovički

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati