Izvođač


MILOŠ LAZIĆ

MILOŠ LAZIĆ

Miloš Lazić je amaterski počeo da se bavi glumom u KUD Koturović kod pokojnog Dragoslava Simića gde je proveo pet godina i bio nagrađivan dvanaest puta na opštinskom i gradskom nivou. Nakon toga je nastavio da se amaterski bavi glumom u pozorištu „Dadov”, da bi 2006. godine…

 Nastavite

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Miloš Lazić je amaterski počeo da se bavi glumom u KUD Koturović kod pokojnog Dragoslava Simića gde je proveo pet godina i bio nagrađivan dvanaest puta na opštinskom i gradskom nivou. Nakon toga je nastavio da se amaterski bavi glumom u pozorištu „Dadov”, da bi 2006. godine upisao Fakultet dramskih umetnosti, u klasi prof. dr Vladimira Jevtovića. Godine 2007, postao je, zahvaljujući izuzetnim rezultatima na FDU, stipendista Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Diplomirao je na FDU i trenutno igra u predstavama: „Tigar“ u „Šabačkom pozorištu“, „Falsifikator“, u režiji prof. Gorana Markovića u „Beogradskom dramskom pozorištu“, „Derviš I Smrt”, takođe u BDP-u, igrao je u predstavi„San letnje noći”, u režiji Srđana J. Karanovića, u „Dadovu“. Mogli ste ga gledati u seriji „Ono kao ljubav”, u režiji Gorčina Stojanovića i seriji „Bela lađa“ u režiji Mihajla Vukobratovića. Radi za studio LOUDWORKS i STUDIO GOLD koji se bavi sinhronizacijom animiranih filmova. (Izvor: www.maska.rs)

DERVIŠ I SMRT

DERVIŠ I SMRT

Pozor
Bećir
MAMU MU JEBEM KO JE PRVI POČEO

MAMU MU JEBEM KO JE PRVI POČEO

Pozor
Mladić

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati