Izvođač


MARKO  RIBIĆ

MARKO RIBIĆ

MARKO RIBIĆ (Šabac, 1994) započeo je svoj pozorišni put 2004. godine, kao član NDA “Veselo majmunče”. Tri godine kasnije, dobio je Nagradu za epizodnu mušku ulogu na Festiću, u pozorištu “Boško Buha”. Godine 2011. dobio je i Nagradu “Raša Plaović” na Festivalu dečijih pozorišnih predstava u Ubu. Jedan je…

 Nastavite

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

MARKO RIBIĆ (Šabac, 1994) započeo je svoj pozorišni put 2004. godine, kao član NDA “Veselo majmunče”. Tri godine kasnije, dobio je Nagradu za epizodnu mušku ulogu na Festiću, u pozorištu “Boško Buha”. Godine 2011. dobio je i Nagradu “Raša Plaović” na Festivalu dečijih pozorišnih predstava u Ubu. Jedan je od osnivača Omladinskog pozorišta “Vožd” gde je režirao i ko-režirao predstave: Putujuće pozorište Šopalović, Antigona i Čudo u Šarganu. U Jagodini 2017, na festivalu DOPS dobio je Nagradu za najbolju režiju.  U Šabačkom pozorištu, angažovan je kao glumac, asistent reditelja i koordinator Omladinskog kluba. Igrao je u predstavama:
Revizor za jugoistok,  Hajduci,  Rubište, Mata Hari, Mačak u čizmama … Radio kao asistent režije Bojanu Đorđevu (Bacači prstiju) i Jeleni Bogavac (Ana Frank). Na predstavi Ana Frank, angažovan je i kao inspicijent. Formalno obrazovanje ima kao medicinski radnik i uspešno radi u ovoj struci. Vodi radionice zasnovane na tehnikama psihodrame.

(Izvor: sabackopozoriste.rs)

Mačak u čizmama

Mačak u čizmama

SABACKO POZORISTE
  • Glumac/Glumica

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati