Izvođač


ANKA GAĆEŠA KOSTIĆ
2

ANKA GAĆEŠA KOSTIĆ

Upisala je osnovne studije Glume na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića i diplomirala sa najvišim prosekom u klasi 9,74. Na istom fakultetu 2013. godine završava i master studije. Njen master rad, predstava "Moj život - ispovest Isidore Dankan" uspešno se izvodi na stalnom repertoaru večernje scene…

 Nastavite

Trenutni programi


LET IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA

Ken Kizi/ Dejl Vaserman Let iznad kukavičjeg gnezda Reditelj: Žanko Tomić

Upisala je osnovne studije Glume na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića i diplomirala sa najvišim prosekom u klasi 9,74. Na istom fakultetu 2013. godine završava i master studije. Njen master rad, predstava "Moj život - ispovest Isidore Dankan" uspešno se izvodi na stalnom repertoaru večernje scene pozorišta Boško Buha.
Kao student dobitnica je Godišnje nagrade dekana Fakulteta dramskih umetnosti za postignute izuzetne rezultate, kao i nagrade "Dr Branivoj Đorđević". Kao jedna od hiljadu najboljih studenata Srbije dobitnica je stipendije "Dositeja" Fonda za mlade talente Republike Srbije. Stipendiju je dobila dva puta, i na osnovnim i na master studijama.
Nakon diplomiranja odmah se zapošljava na Fakultetu dramskih umetnosti kao stručni saradnik na predmetu Scenske igre, a 2015. godine biva izabrana u zvanje višeg stručnog saradnika.
(Izvor: www.fdu.edu.rs; akademija28.com; www.maska.rs)
 
 

DOLCE VITA

DOLCE VITA

Pozor
Ružica
EKVUS

EKVUS

Pozor
Džil Majson
LJUBAV I MODA

LJUBAV I MODA

Pozor
CICA
LJUBINKO I DESANKA

LJUBINKO I DESANKA

Pozor
Desanka

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati